med skulpturhave,værksteder og ateliergalleri.
v/ Paul M. Cederdorff
Forsiden
Aktuelle Udstillinger
Til Paul M. Cederdorffs hjemmeside
Det Lille Galleri i Mejdal ved Holstebro begyndte i efteråret 1966, da min far synes, at sønnen skulle have et sted at præsentere sine færdige arbejder, når de ikke var på udstillinger eller af andre årsager hjemme på bopælen. Derfor byggede faderen et 12 m2 træhus på grunden. På grund af sin ringe størrelse kaldte man det for Det Lille Galleri.

Da aktiviten blev større byggede far et nyt 40 m2 træhus, som siden 1974 har fungeret som galleri, hvor der er muligheder for at se de nyeste arbejder af  Cederdorff, samt af og til andre kunstnere. En særlig tradition er den årlige udstilling i galleriet, skulpturhaven og atelier den sidste weekend i november og den første weekend i december, hvor vi byder på kaffe og pebernødder, og hvor der er mulighed for gæsterne at stille spørgsmål og få en forklaring af kunstnerne.

Det nu ombyggede atelier blev også kaldt for Ateliergalleriet, idet man kunne se både helt nye og påbegyndte værker.

2006 var derfor et jubilæums år for det nyrenoverede galleri med skulpturhave, værksteder og atelier.
40 års jubilæet i Det Lille Galleri blev et tilløbsstykke i de to weekender, der var åbent med en speciel udstilling til anledningen.
En stadig strøm af gæster fyldte alle lokaler med glade hilsener og lykønksninger sammen med duften af kaffe og pebernødder.
Vi havde nogle travle stunder med at tale med nye og gamle venner og kunder af galleriet.

Et ganske overvældende fremmøde og en glædelig opmærksomhed i genoplivningen af den gamle tradition med åbent den sidste weekend i november og første weekend i december i galleriet, har fået os til at love at traditionen vil blive fortsat næste år.   
Prins Burisvej 54 b, Mejdal, 7500 Holstebro
Åben hver torsdag kl. 13 – 17 eller efter aftale. - Tlf. 97420128 eller 20760369